Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius. Zet de bevroren blauwe bessen apart en laat ze goed ontdooien. We hebben ze straks (inclusief vocht) nodig
Vermaal de havervlokken tot havermeel in een blender of keukenmachine. Meng met de quinoavlokken, boekweitmeel, maizena, bakpoeder, kaneel en het zout.
Meng in een aparte kom de gepureerde banaan, appelmoes, ahornsiroop, de pindakaas en de ontdooide blauwe bessen. Voeg de natte en de droge ingrediënten samen.
Vul een ingevette of met vormpjes belegde muffinvorm en verdeel het beslag. Bak voor 25 minuten.
Laat de muffins eventjes afkoelen en druip of smeer er dan wat extra pindakaas overheen. Enjoy!
Deze blauwe bessen-pindakaas muffins zullen je verrassen, want ze smaken geweldig én ze zijn gezond. Je maakt ze met quinoavlokken, boekweitmeel en glutenvrije haver en topt ze met pindakaas. Loopt het water jou ook al in de mond? The Veggie Reporter ontwikkelde dit heerlijke recept voor ons. Op haar blog vind je de makkelijkste, lekkerste en meest creatieve plantaardige recepten en blogposts.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.