I.V.M. grote drukte bij PostNL kan de levering wat vertraging oplopen. Gratis verzending NL vanaf € 25,- // BE vanaf € 30,-
0

Mexicaanse Amaranth Chili

45 minuten 4 personen

Ingrediënten

  • 150 gram Amaranth vlokken van Meesters van De Halm
  • eetlepel olijfolie
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 chili peper
  • 2 paprika's in blokjes gesneden
  • 750 ml groentebouillon
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1/2e theelepel cayennepeper
  • 1 blik zwarte bonen
  • 1 blik gepelde tomaten
  • bosje verse koriander
  • 2 avocado's
  • sap van 1 limoen

Bereidingswijze

1

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middel vuur. Voeg de ui

2

knoflook en de chilipeper toe en bak deze ongeveer 3 minuutjes mee.

3

Voeg de paprika

4

komijn

5

chili- en cayennepeper toe en roer dit er goed doorheen.

6

Voeg nu de groentebouillon en gepelde tomaten (incl. vocht) toe en laat deze ongeveer 15 minuutjes borrelen op laag vuur. Roer regelmatig door.

7

Voeg nu de zwarte bonen

8

gehakte koriander en de limoensap toe. Roer alles goed door en smullen maar! Serveer met avocado en koriander.