Snijd de courgette in halve maantjes en de wortels in plakjes.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een soeppan en bak de gesnipperde ui 5 minuten op laag vuur. Voeg de gehakte knoflook toe en bak nog 2 extra minuten.
Voeg de wortel en courgette toe. Bak 5 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de kurkuma, gember, tomatenpasta en misopasta toe. Bak kort en voeg drie eetlepels water toe.
voeg 750 milliliter water en het laurierbland toe en zet op hoog vuur. Als het water kookt voeg de amaranth toe en zet op laag vuur. Laat 20 minuten zachtjes koken en voeg daarna de courgette en spinazie toe. Kook nog 5 minuten en serveer!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.