0

Gevulde portobello met gorgonzola en amaranth

25 min Amaranthvlokken 4 personen

Ingrediënten

  • 80g de Halm Amaranthvlokken (glutenvrij)
  • 4 portobello’s
  • 100g gerookte bacon
  • 125g gorgonzola

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Maak de portobello ‘s schoon

3

verwijder de steeltjes en sporen met een aardappelschilmesje.

4

Doe de amarant in 400ml kokend water en zorg al roerend dat het vocht opgenomen wordt.

5

Voeg als laatste de brokjes gorgonzola toe zodat het een wordt met de amarant.

6

Bak de bacon kort in een steelpan en laat deze uitlekken op keukenpapier.

7

Vul de portobello ‘s met het amarant/gorgonzolamengsel en schep op elke portie wat uitgebakken spekjes.

8

Zet de portobello's voor 15 min in de oven en serveer direct daarna.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!