Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en bleekselderij een paar minuten.
Roer de maïsvlokken, tijm en bouillon of water erdoor. Breng tegen de kook aan, leg het deksel erop en laat 10-12 minuten zachtjes pruttelen.
Roer af en toe door en voeg eventueel een scheutje bouillon of water toe als het mengsel te droog is.
Schep de kidneybonen en de chilisaus door het maïsmengsel en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Snijd de paprika’s over de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
Leg de paprika’s in een ingevette ovenschaal en vul ze met het groente-maïsmengsel. Bestrooi ruim met geraspte kaas en dek losjes af met aluminiumfolie.
Zet de paprika’s 15 minuten in de oven. Lekker met een frisse groene salade.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop