0

Bananenkoeken met spelt, cranberry en kokos

Ingrediënten

  • 3 rijpe bananen
  • 1 tl citroensap
  • 50g zachte boter
  • 150g De Halm spelt flakes & fruits cranberry/kokos
  • rasp van ½ citroen
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder (glutenvrij)
  • 8 gedroogde pruimen zonder pit
  • grof gehakt

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 175 ˚C en bedek een bakplaat met bakpapier.

2

Prak de bananen met het citroensap in een kom. Kneed met de hand de overige ingrediënten door de bananen.

3

Leg hoopjes beslag op de bakplaat. Bak de koeken 20 minuten in de oven of tot de randen van de koeken goudbruin zijn. Neem de bakplaat uit de oven en laat de koeken afkoelen op een rooster.

Add to Wishlist
Amaranthvlokken

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!