Breng de (plantaardige) melk in een pannetje aan de kook. Voeg hier de amaranthvlokken en kaneel aan toe en kook al roerend in 5 minuten gaar (de pap dikt nog wat in na het koken).
Snijd de appel in schijfjes. Smelt de boter op laag vuur in een koekenpan en voeg vervolgens de eetlepels rietsuiker toe
meng dit goed door elkaar. Voeg hierna direct de appel toe en laat dit een paar minuten pruttelen totdat de appels karameliseren.
Verdeel de amaranth-pap en de gekarameliseerde appels over twee schaaltjes en besprenkel met wat extra rietsuiker. Smakelijk!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.