Week de 4-korenvlokken 30 minuten in koud water.
Snijd de wortel, bleekselderij en ui met een hakmolen heel fijn. Giet de vlokken af en dep ze met keukenpapier goed droog. Meng de vlokken met de groenten en voeg naar smaak zout en peper toe.
Klop het ei los en meng het met de geraspte kaas door de vlokken. Voeg zoveel bloem toe tot een redelijk stevige massa ontstaat.
Verdeel het mengsel in 8 porties en vorm er, met twee natgemaakte lepels, burgers van.
Vet het rooster van de barbecue goed in met olie en leg er de vlokkenburgers op. Plaats het rooster niet te dicht bij het vuur. Bak eerst de ene kant goudbruin en gaar en keer dan de burger om.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.