Weeg de droge ingrediënten af en meng ze in een mengkom door elkaar.
Weeg de honing en kokosolie af en laat dit in een pannetje op zacht vuur smelten.
Roer het honing/olie mengsel door de droge ingrediënten heen. Doe het mengsel op een bakplaat en leg hier een vel bakpapier op.
Druk het mengsel aan en rol er met een deegroller overheen. Haal het bakpapier eraf en bak de granolarepen ongeveer 25 minuten in een oven op 175 C.
Laat de granolarepen minimaal 2 uur afkoelen voordat je hem in stukjes gaat snijden.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.