0

Bakplaat granola repen

30 minuten 4-Korenvlokken 8 personen

Ingrediënten

  • 450 gram (glutenvrije) graanvlokken naar keuze (haver, boekweitspelt, tarwe, rogge etc.)
  • 150 gram zaden (lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, sesamzaad etc)
  • 150 gram gedroogde vruchten (cranberries, rozijnen, dadels, vijgen etc)
  • 150 gram noten (hazelnoten, amandelen, kokoschips, pinda’s etc)
  • 150 gram amandelmeel
  • 375 gram agavesiroop
  • 150 gram kokosolie

Bereidingswijze

1

Weeg de droge ingrediënten af en meng ze in een mengkom door elkaar.

2

Weeg de honing en kokosolie af en laat dit in een pannetje op zacht vuur smelten.

3

Roer het honing/olie mengsel door de droge ingrediënten heen. Doe het mengsel op een bakplaat en leg hier een vel bakpapier op.

4

Druk het mengsel aan en rol er met een deegroller overheen. Haal het bakpapier eraf en bak de granolarepen ongeveer 25 minuten in een oven op 175 C.

5

Laat de granolarepen minimaal 2 uur afkoelen voordat je hem in stukjes gaat snijden.

Meer inspiratie?
Download ons GRATIS magazine!