Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Bakplaat granola repen

4-Korenvlokken

Ingrediënten

  • 450 gram graanvlokken (haver, spelt, rogge, tarwe, etc.)
  • 150 gram zaden (lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, sesamzaad, etc)
  • 150 gram gedroogde vruchten (cranberries, rozijnen, dadels, vijgen, etc)
  • 150 gram noten (hazelnoten, amandelen, kokoschips, pinda’s, etc)
  • 150 gram amandelmeel
  • 375 gram honing
  • 150 gram kokosolie

Bereidingswijze

1
Bereiding

Weeg de droge ingrediënten af en meng ze in een mengkom door elkaar.Weeg de honing en kokosolie af en laat dit in een pannetje op zacht vuur smelten. Roer het honing/olie mengsel door de droge ingrediënten heen. Doe het mengsel op een bakplaat en leg hier een vel bakpapier op. Druk het mengsel aan en rol er met een deegroller overheen. Haal het bakpapier eraf en bak de granolarepen ongeveer 25 minuten in een oven op 175 C. Laat de granolarepen minimaal 2 uur afkoelen voordat je hem in stukjes gaat snijden.