0

Havermoutmixen

Met onze biologische porridge kan jij je dag beginnen met een lekker voedzaam ontbijt. Daarnaast zijn de porridges super easy te bereiden en is je ontbijt in een handomdraai klaar. Op dit moment hebben we 3 smaken. Kies jouw favoriete smaak of probeer ze allemaal!

Meer over Havermoutmixen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Porridges / Havermoutmixen

Porridge is het Engelse woord voor pap en wordt zowel koud als warm gegeten. Zo kennen we de welbekende overnight oats en de warme havermoutpap. Wij vinden onze biologische porridge zonder twijfel een heerlijke start van de dag. De granen die we gebruiken komen van Nederlandse bodem. In onze eigen pletterij in Heeswijk-Dinther pletten we de granen tot havermout en andere ontbijtgranen. De keten voor deze porridge is superkort! Rechtstreeks vanuit de pletterij worden de havermout en haverzemelen vermengd in onze mengerij, en tevens verpakt onder dezelfde dak.

Onze biologische porridge bevat naast havermout ook minimaal 15% haverzemelen; het gezondste deel van de graan. Haverzemelen zijn vezels die zorgen voor een extra verzadigd gevoel. Ze dragen bij aan een stabielere bloedsuikerspiegel en aan een verlagend cholesterolgehalte. Lekker gezond dus. Daarnaast maken de haverzemelen de porridge extra romig. Yummy!

Alle porridges zijn op natuurlijke wijze gezoet en suikerarm. We maken geen gebruik van kunstmatige smaakmakers of ingrediënten, en voegen geen onnodige ingrediënten toe. We maken alleen gebruik van speciaal geselecteerde biologische noten, zaden, gedroogde vruchten en smaakmakers. Puur en (h)eerlijk. Met onze biologische porridge kan jij je dag beginnen met een lekker voedzaam ontbijt. Daarnaast zijn de porridges super easy te bereiden en is je ontbijt in een handomdraai klaar. Op dit moment hebben we 3 smaken. Kies jouw favoriete smaak of probeer ze allemaal!