0

Onze Meesters

Samen maken we in Heeswijk-Dinther de mooiste ontbijtproducten. Met kennis, liefde en passie. Een hechte club die met plezier en veel zorg, aandacht besteedt aan onze producten. Uw voeding is namelijk onze zorg. We stellen u graag voor aan een aantal van onze meesters.

Pletmeesters

Johnny & Ted

Johnny is samen met zijn collega Ted verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: de pletterij. In het oudste en meest authentieke pand van de Halm halen ze het beste uit onze mooie machines. Hier is vakmanschap voor nodig. Een opleiding tot graanpletter is er niet en het duurt zeker een jaar om dit werk goed in de vingers te hebben.

Het is daarom fijn dat Johnny zijn kennis en gevoel voor deze machines deelt met jonge mensen die het vak willen leren.

Jan & Joeri bedienen naast de inpakmachines (zie verder op deze pagina) ook nog de glutenvrije pletlijn. Wij vinden het fijn dat onze meesters op meerdere werkplekken inzetbaar zijn. Zo blijft het werk leuker en zijn we veel flexibeler.

Mengmeesters

Dave & Chris

Dave & Chris zijn letterlijk en figuurlijk een super sterk team. Samen verzetten ze veel en zwaar werk. Ze zijn haarfijn op elkaar ingespeeld om de mooiste grondstoffen, zoals granen, zaden, noten en gedroogd fruit, te mengen tot de heerlijkste ontbijtgranen en krokante muesli’s.

Onze mengmeesters spelen een grote rol in de kwaliteit van onze producten. Zij keuren, samen met onze kwaliteitsmeesters Alex en Susanne, de grondstoffen op geur, kleur en smaak voordat ze verpakt worden . Dit is essentieel voor de kwaliteit van onze producten.

Inpakmeesters

Rinke, Jan & Joeri

Rinke, Jan & Joeri zorgen dat al onze mooie biologische producten verpakt worden in een zakje. Dit doen ze samen met o.a. Karin, Rianne en Lidy. Zij bewaken samen de voedselveiligheid. Voor onze verpakking gebruiken we biologisch afbreekbare folie. Deze verpakking is gemaakt van suikerriet en houtvezel en is daardoor composteerbaar. Na het composteren blijft er alleen maar CO2 en water over. Er komen dus geen micro plastics in het milieu.

Onze inpakmeesters beheersen de specialistische kennis en kunde. Nodig, want ieder folie gedraagt zich anders en om het folie goed toe te passen heb je het juiste fingerspitzengefühl nodig.

Meesterbakkers

Leon, Rob & Jaydi

Leon, Rob & Jaydi zijn onze meesterbakkers. Zij bakken onze muesli’s tot de heerlijkste granola’s crunchy’s en krokante muesli’s. Dit doen ze op een authentieke manier, op bakplaten. De producten worden gezoet met tarwestroop, agave siroop, rietsuiker of appelpasta. Ze houden daarbij het suikergehalte zo laag mogelijk. Onze suikerarme en eiwitrijke granola bevatten zelfs minder dan 5%. Om te bakken gebruiken ze zonnebloemolie. Dit heeft minder impact op het milieu (ontbossing) dan palmolie en komt ook nog eens uit Frankrijk ipv Zuid Amerika, dus minder foodmiles.

Smaakmeester

Anne

Anne is onze culinaire beterweter. Ze test in haar proefkeuken in onze belevingsruimte allerlei leuke en verrassende nieuwe smaken. Ze experimenteert, met allerlei grondstoffen (zoals bijv kruiden, koffie, pindakaas) om tot een lekker, maar ook mooi product te komen. Het oog wil namelijk ook wat. En als bijkomend voordeel ruikt het in ons kantoor, grenzend aan de belevingsruimte, altijd erg lekker.

Kwaliteitsmeesters

Alex, Susanne & Maureen

Alex, Susanne en Maureen zijn onze kwaliteitsmeesters. Ze controleren of onze producten en manier van werken voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die wij en onze klanten stellen. Daarnaast ondersteunen ze onze inkoper (Gert) bij de inkoop van grondstoffen en onze smaakmeester (Anne) bij de ontwikkeling van producten. Zij staan ook graag mensen te woord bij vragen over onze producten.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

Ways to earn


Way to earns are empty. Contact admin.