Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Webshop: Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 25,- | Binnen 3 werkdagen verzonden

Samen maken we in Heeswijk-Dinther de mooiste ontbijtproducten. Met kennis, liefde en passie. Een hechte club die met plezier en veel zorg, aandacht besteedt aan onze producten. Uw voeding is namelijk onze zorg. We stellen u graag voor aan een aantal van onze meesters.

WE STELLEN JE GRAAG VOOR AAN:

JOHNNY, PLETMEESTER

Johnny is samen met zijn collega Ted verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: de pletterij. In het oudste en meest authentieke pand van de Halm halen ze het beste uit onze mooie machines. Hier is vakmanschap voor nodig. Een opleiding tot graanpletter is er niet en het duurt zeker een jaar om dit werk goed in de vingers te hebben. Het is daarom fijn dat Johnny zijn kennis en gevoel voor deze machines deelt met jonge mensen die het vak willen leren.

LEON, DAVE & CHRIS, MENGMEESTERS

Leon, Dave & Chris zijn letterlijk en figuurlijk een super sterk team. Samen verzetten ze veel en zwaar werk. Ze zijn haarfijn op elkaar ingespeeld om de mooiste grondstoffen, zoals granen, zaden, noten en gedroogd fruit, te mengen tot de heerlijkste ontbijtgranen en krokante muesli’s. Dave & Leon spelen een grote rol in de kwaliteit van onze producten. Zij keuren, samen met onze kwaliteitsmeesters Alex en Susanne, de grondstoffen op geur, kleur en smaak voordat ze verpakt worden . Dit is essentieel voor de kwaliteit van onze producten.

RINKE, INPAKMEESTER

Rinke zorgt dat al onze mooie biologische producten verpakt worden in een zakje. Dit doet hij samen met Jan, Joeri, Dave, Rob, Karin, Rianne en Lidy. Zij bewaken samen de voedselveiligheid. Voor onze nieuwe verpakking gebruiken we biologisch afbreekbare folie. Hier hebben we jaren mee geëxperimenteerd en in geïnvesteerd. Onze inpakmeesters beheersen de specialistische kennis en kunde. Nodig, want ieder folie gedraagt zich anders en om het folie goed toe te passen heb je het juiste fingerspitzengefühl nodig.

Heerlijke bijzondere recepten

Blini's

Ga naar recepten met havermout