Samen maken we in Heeswijk-Dinther de mooiste ontbijtproducten. Met kennis, liefde en passie. Een hechte club die met plezier en veel zorg, aandacht besteedt aan onze producten. Uw voeding is namelijk onze zorg.

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk meteen contact opnemen.

Contact

Graag stellen we een paar van onze meesters voor:

Johnny, Pletmeester sinds 2007

De start van het proces begint in het oudste en authentieke pand van de Halm, de pletterij. De pletterij is letterlijk en figuurlijk het hart van ons bedrijf.

Johnny is samen met zijn collega Ted verantwoordelijk om deze mooie authentieke machines hun werk optimaal te laten doen. Hier is vakmanschap voor nodig. Een opleiding tot graanpletter is er niet. Het duurt zeker een jaar om deze machines helemaal goed in de vingers te hebben. Johnny draagt zijn kennis en gevoel voor deze machines dan ook graag over aan jonge mensen die het vak willen leren. Het werken met zo’n pure basisproducten is elke dag weer bijzonder.

Dave & Leon, Mengmeesters

Dave & Leon zijn samen letterlijk en figuurlijk een super sterk team. Samen verzetten ze heel veel en zwaar werk. Zij zijn haarfijn op elkaar ingespeeld om de mooiste grondstoffen, zoals granen, zaden, noten en gedroogd fruit, te mengen tot de heerlijkste ontbijtgranen.

Dave & Leon spelen een grote rol in de kwaliteit van onze producten. Zij keuren de grondstoffen op geur, kleur en smaak voordat ze gebruikt gaan worden. Dit is essentieel voor de kwaliteit van onze producten.

Rinke, inpakmeester

Rinke is sinds 2012 operator van de twee inpaklijnen die er bij de Halm zijn. Dit doet hij niet alleen. Samen met Jan, Joeri, Thomas, Karin , Rianne en Lidy, zorgen zij ervoor dat al onze mooie producten verpakt worden in een zakje. Ook hier staat vakmanschap weer hoog in het vaandel. Dit is nodig om de voedselveiligheid te bewaken.

Met onze nieuwe verpakking gebruiken we composteerbare folie; iets waar we al jaren mee aan het experimenteren zijn. Onze inpakmeesters hebben er veel tijd in gestoken en daarbij veel kunde opgebouwd. Iedere folie gedraagt zich weer anders en daar moet je als operator het juiste “FingerspitzeGefühl” voor hebben.

Heerlijke bijzondere recepten

Blini's

Ga naar recept havermoutblini's