Notenmuesli

4,49

Notenfans opgelet: deze super smaakvolle biologische muesli bestaat uit onder andere walnoten, cashewnoten, tijgernoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, amandel en hazelnoten. Ongeveer een kwart van de muesli bevat noten, de andere 75 procent zijn graanvlokken. Hou je niet zo van gedroogde vruchten? Dan is deze notenmuesli zeker een goed alternatief. Lekker in de yoghurt of melk, eventueel met wat vers fruit.

Inhoud: 750 gram.

#noplastic
Dit product is verpakt in folie die gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (suikerriet en cellulose) en is industrieel composteerbaar. Na het composteren (of eventueel verbranden als jouw composteerder geen bio plastics accepteert) blijft er alleen water en CO2 over. Er komen door deze folie dus geen microplastics in het milieu!

Energetische waarde 1691 kJ / 402 Kcal
Vetten14,2 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1,9 g
Koolhydraten 52,5 g
Waarvan suikers 2,6 g
Vezels10,5 g
Eiwitten12,5 g
Zout0,024 g

TARWEvlokken, HAVERvlokken, GERSTvlokken, ROGGEvlokken, 5% WALNOOT, 5% CASHEWNOOT, 5% tijgernoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, 2% HAZELNOTEN, 1% PECANNOOT, 1% AMANDEL.

Kan sporen van pinda, soja en melk bevatten.

Voor diverse retailers en merkenhuizen van groot tot klein verzorgen wij de bio private labels als het gaat om biologische ontbijtgranen (cereals).

Bekijk onze mogelijkheden
Notenmuesli

AUTHENTIEKE BIOLOGISCHE
NEDERLANDSE GRAANPLETTERIJ
SINDS 1977

Maak kennis met onze Meesters