Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Webshop: Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 25,- | Binnen 3 werkdagen verzonden

Kijkje achter de schermen?

Heeft u zich al vaker afgevraagd hoe de muesli die u elke ochtend eet geproduceerd wordt? Hoe de pel van haver gehaald wordt, en hoe het verwerken van glutenvrije haver er aan toe gaat?

Met dit arrangement kunt u daar achter komen in onze unieke biologische graanpletterij. De Meesters van De Halm hebben het gehele verwerkingsproces vanaf de oogst tot het verpakken in eigen handen, hierdoor kunnen wij dit als geen ander uitleggen.

Bij aankomst wordt u ontvangen in de belevingsruimte met een kop koffie of thee en iets lekkers gemaakt met onze eigen producten. Daarna wordt er een film gespeeld over het productieproces. Deze film wordt opgevolgd door een rondleiding in de fabriek om zo met eigen ogen te zien hoe het proces in z’n werk gaat.

Natuurlijk gaat u niet met lege handen naar huis en mag u een product naar keuze mee naar huis nemen. Ook krijgt u een kortingsbon voor 25% korting op de rest van het assortiment!

Een rondleiding is op afspraak mogelijk van maandag t/m zondag van 9:00 -17:00 uur. Alleen doordeweeks is onze fabriek in werking te zien. De beleving is op aanvraag en moet minimaal 1 maand van tevoren gereserveerd worden. De groepsgrootte is 10-30 personen en de kosten bedragen €10,- per persoon.

Rob van den Berg

Gerst pellen Halm Geschiedenis van de Halm

Een kleine geschiedenis van De Halm (1/3)