I.V.M. grote drukte bij PostNL kan de levertijd 3 tot 4 werkdagen vertraging oplopen. Gratis verzending NL vanaf € 30,- // BE vanaf € 30,-
1

Krokante muesli

Al krokante muesli’s zijn 100% volkoren. Dit wil zeggen we gebruik maken van de hele granen. Omdat in onze muesli’s de hele graankorrel verwerkt is, vormt het een efficiënt pakket van onder andere koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen.

Meer over Krokante muesli

Krokante muesli, cruesli of muesli?

Hoe zit dat nu met cruesli, crunchy of granola? Dit zijn over het algemeen allemaal producten waar zoetstoffen (honing, agavesiroop, tarwestroop, etc.) aan toegevoegd zijn om een krokantere bite te krijgen. Wij zijn van mening dat er een verschil is tussen granola’s en crunchy & cruesli’s. Vanuit de geschiedenis gezien is een granola een gebakken muesli. Je kocht een zak muesli en daar deed je olie en bijvoorbeeld honing bij en dat bakte je dan in de oven. De noten (en soms ook vruchten) werden dan mee gebakken. Bij een cruesli en crunchy is dit niet het geval. Omdat de noten mee gebakken worden geeft dit een hele andere smaak.

Al krokante muesli’s zijn 100% volkoren. Dit wil zeggen we gebruik maken van de hele granen. Omdat in onze muesli’s de hele graankorrel verwerkt is, vormt het een efficiënt pakket van onder andere koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Daarbij zijn onze muesli’s bereid met zorgvuldig geselecteerde biologsiche ingredienten van natuurlijke oorsprong.

Onze krokante muesli’s worden in onze eigen bakkerij prachtig goudbruin gebakken. We monitoren elke stap voor het beste en lekkerste resultaat!

Ook voor de krokante muesli’s in ons assortiment zijn we bezig het suikergehalte te reduceren. Belangrijk daarbij is dat we wel de krokante smaak willen behouden. We willen namelijk ook voor de liefhebbers van krokante ontbijtgranen een gezonde cruesli, crunchy of krokante muesli ontwikkelen.