0

Kijkje achter de schermen?

Heeft u zich al vaker afgevraagd hoe de muesli die u elke ochtend eet geproduceerd wordt? Hoe de pel van haver gehaald wordt, en hoe het verwerken van glutenvrije haver er aan toe gaat?

Rondleiding door onze graanpletterij

Met dit arrangement kunt u daar achter komen in onze unieke biologische graanpletterij. De Meesters van De Halm hebben het gehele verwerkingsproces vanaf de oogst tot het verpakken in eigen handen, hierdoor kunnen wij dit als geen ander uitleggen.

Bij aankomst wordt u ontvangen in de belevingsruimte met een kop koffie of thee en iets lekkers gemaakt met onze eigen producten. Daarna wordt er een film gespeeld over het productieproces. Deze film wordt opgevolgd door een rondleiding in de fabriek om zo met eigen ogen te zien hoe het proces in z’n werk gaat.

Reserveer nu

Een rondleiding is op afspraak mogelijk van maandag t/m zondag van 9:00 -17:00 uur. Alleen doordeweeks is onze fabriek in werking te zien. De beleving is op aanvraag en moet minimaal 1 maand van tevoren gereserveerd worden. De groepsgrootte is 15-20 personen en de kosten bedragen €19,50,- per persoon. Je krijgt hiervoor koffie met iets lekkers, een rondleiding door onze drie productieruimtes en een zak havermout van Nederlandse bodem mee naar huis, eenmalig 10% korting in ons fysieke winkeltje en een kortingsbon van 15% in onze webshop die je later nog kunt gebruiken.

pletten van graan