• 100% volkoren• 13,5 g eiwit per 100 g• langdurig verzadigd gevoel• robuuste smaak• stevige bite
Havergrutten, ook wel Steel-Cut Oats genoemd, zijn gesneden haverkorrels. Het verschil met havermout zit dan ook alleen in het verwerkingsproces. Doordat de havergrutten niet geplet zijn zoals de bekende havermout behouden de grutten de volle, robuuste haversmaak en hebben ze bovendien een bijzondere bite.
Je neemt 1 deel havergrutten en 3 delen water. Dit kook je dan 10 tot 20 minuten, afhankelijk van je eigen smaak: circa 10 minuten (al dente) tot 20 minuten (zacht/romig).
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop
Er is zoveel vraag naar onze heerlijke producten, dat we nu een tweede oven hebben in onze bakkerij. Daardoor lopen we helaas wel achter met produceren en kan het dus langer duren voor jouw favoriete producten weer op voorraad zijn. We doen ons uiterste best om alles bij te werken en zo snel mogelijk weer toe te voegen aan de webshop.