0

De missie van Harrie van Grinsven (oprichter van De Halm), was het toegankelijk maken van biologische voeding voor iedereen. Deze missie zetten wij nog elke dag voort. Wij willen iedereen aansteken met onze liefde voor biologische granen en die liefde gaat door de maag. Daarom draait onze proefkeuken overuren om de lekkerste recepten te maken. Van een goed basisrecept voor havermoutpap tot een feestelijke chocoladetaart gemaakt van speltvlokken. Daarnaast delen we de inspirerende verhalen van graantelers die vol passie kunnen vertellen over hun granen, biodiversiteit en over alles wat er komt kijken bij de biologische landbouw. Al deze verhalen en recepten bundelen we in ons digitale magazine GRAAN. 

GRAAN.
Het lekkerste van dichtbij!

Deze editie van ons online magazine staat helemaal in het teken van granen van Nederlandse bodem. Je leest over de verwerking van granen vanaf de bodem tot het bord, en natuurlijk heerlijke recepten met al die granen!

GRAAN.
Sport en gezondheid

Een kom havermout voor het sporten of een bakje kwark met eiwitrijke granola na je work-out. Granen passen perfect in een sportieve levensstijl. Daarom staat deze helemaal in het teken van sport.

GRAAN.
Alles over ‘ons’ Brabant

We nemen je graag mee naar het mooie Brabant, de provincie waar onze graanpletterij gevestigd is. In dit magazine vind je o.a. 16 recepten geïnspireerd op Brabant en een lesje Brabants van onze Frank! 

GRAAN.
Kersteditie 2021

In dit prachtige magazine staat kerst centraal. Het magazine is gevuld met de lekkerste winterse ontbijt- en brunchrecepten, leuke DIY’s en tips voor heerlijke wandelingen.

GRAAN. 
Glutenvrij

In dit magazine staan onze glutenvrije vlokken centraal. Het magazine is gevuld met 13 recepten, baktips, uitleg over glutenvrije productie en de herkomst van onze glutenvrije granen.

GRAAN.
Groenten in je ontbijt!

Ja, je leest het goed! In dit magazine laten we zien hoe je lekker én makkelijk groenten in je ontbijt kunt verwerken. Je vindt 9 recepten en algemene tips om meer groenten te eten!

Inspiratieflyer
Pasen 2021

Op zoek naar inspiratie voor jouw Paasontbijt? 🐰 Wij hebben een klein e-book samengesteld met vijf inspirerende én gemakkelijke recepten. Zo heb jij binnen een handomdraai een heerlijk ontbijtje op tafel staan! 

GOEIE GRUTJES

Een e-book over haver

In dit e-book in samenwerking met Miriam Groot van @veggiereporter hebben we alles wat je wil weten over haver gebundeld. Daarnaast staat het vol heerlijke (plantaardige) recepten!

Inspiratieflyer: zelf MUESLIREPEN maken

Download nu deze inspiratieflyer met 6 recepten om zelf mueslirepen te maken. Van zoet tot een tikje hartig, het komt allemaal voorbij.

Volg ons op onze andere kanalen!