Granola's

Onze range granola's bestaat uit drie varianten: suikerarm, eiwitrijk en vezelrijk. De granola’s zijn verpakt in biologisch afbreekbare folie die zo in de GFT-bak mag. De ontwikkeling heeft heel wat voeten in de aarde heeft gehad. Voor de suikerarme variant wilden we wat betreft het suikergehalte onder de 5 gram blijven. Dat was een grote uitdaging voor wat betreft de grondstofkeuze. We zijn heel blij dat het gelukt is!

Meer over Granola's

Granola's

Alle granola’s zijn 100% vegan, biologisch, volkoren en bevatten geen palmolie. De eiwitrijke granola heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze meer dan 20 gram eiwit per 100 gram bevat. De vezelrijke granola bevat bijna 25 gram vezels per 100 gram, dat is meer dan in 5 sneden volkorenbrood.

Bij de meeste gebakken muesli's, ofwel granola's, is het suikergehalte erg hoog. Consumenten zitten tegenwoordig niet meer te wachten op producten met toegevoegde suikers en palmolie. Overigens bevat niet alleen de suikerarme granola van Meesters van De Halm minder dan 5 gram suiker. De eiwitrijke variant zou je met hetzelfde suikergehalte ook 'suikerarm' kunnen noemen. De andere variant (vezelrijk) bevat 10 gram suiker.