Amaranthvlokken

4,99

Amaranth bevat veel plantaardige eiwitten, ijzer, calcium en magnesium en is ideaal om muesli, pap of soep van te maken. Bovendien is amaranth ook erg lekker in salades. De vlokken zijn snel gaar en bijzonder rijk van smaak. Je kookt ze in ongeveer 7 minuten tot een smeuïge pap. Laat het daarna nog een minuutje nawellen. Onze biologische amaranthvlokken bevatten geen gluten. Zelfs onze verpakking is glutenvrij.

Energetische waarde 1684,0 kJ / 402,1 Kcal
Vetten 8,8 g
Waarvan verzadigde vetzuren 2,1 g
Koolhydraten56,8 g
Waarvan suikers 1,7 g
Vezels15,5 g
Eiwitten15,8 g
Zout0,066 g

AMARANTH GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

650 Gram

Voor diverse retailers en merkenhuizen van groot tot klein verzorgen wij de bio private labels als het gaat om biologische ontbijtgranen (cereals).

Bekijk onze mogelijkheden

AUTHENTIEKE BIOLOGISCHE
NEDERLANDSE GRAANPLETTERIJ
SINDS 1977

Maak kennis met onze Meesters