Flakes & Crunchy Kokos

2,99

Varieer eens met deze Flakes & Crunchy en begin de dag met een exotisch tintje. Deze mix bestaat voor 10 procent uit kokos. Daarnaast bevat het onder andere graanvlokken van rogge, tarwe en gerst. Een waanzinnig lekkere ontbijtvariant. Enzoals al onze andere crunchy’s is ook deze bijzonder knapperig. Voor een werelds begin van de dag!

Inhoud: 375 gram.

#noplastic
Dit product is verpakt in folie die gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (suikerriet en cellulose) en is industrieel composteerbaar. Na het composteren (of eventueel verbranden als jouw composteerder geen bio plastics accepteert) blijft er alleen water en CO2 over. Er komen door deze folie dus geen microplastics in het milieu!

Energetische waarde 1881.9 kJ / 449.4 Kcal
Vetten16.6 g
Waarvan verzadigde vetzuren 10.0 g
Koolhydraten64.8 g
Waarvan suikers 17.3 g
Vezels6.0 g
Eiwitten7.4 g
Zout0.220 g

3 koren vlokken; rogge, tarwe, gerst, tarwestroop, 10% kokosnoot, rijstemeel, havervlokken, mais, palmvet niet gehard, suiker, tarwemeel, tarwezemelen, maiszetmeel, emulgator: arabische gom, zonnebloemlecitine.

Kan sporen van noten, soja, pinda en melk bevatten.

Zout

Voor diverse retailers en merkenhuizen van groot tot klein verzorgen wij de bio private labels als het gaat om biologische ontbijtgranen (cereals).

Bekijk onze mogelijkheden
Flakes & Crunchy Kokos

AUTHENTIEKE BIOLOGISCHE
NEDERLANDSE GRAANPLETTERIJ
SINDS 1977

Maak kennis met onze Meesters