Gratis verzending NL vanaf € 25,- // BE vanaf € 30,- // Ivm. drukte POSTNL is de levertijd langer dan u van ons gewend bent!

Flakes

Onze biologische flakes komen in twee smaken. Als eerste de Spelt & Fruit: heerlijk stevige speltflakes met cranberry’s en kokos. Deze flakes zijn gemaakt van het ijzersterke en oeroude graansoort: spelt. Door de verrassende combinatie van friszure cranberries en tropische kokos is dit samen met een paar scheppen (plantaardige) yoghurt of melk een heerlijk ontbijtje!

Meer over Flakes

Flakes

Onze knapperige speltflakes zijn gemaakt van het ijzersterke en oeroude graansoort: spelt. Ze zijn rijk aan voedingsvezels, zonder onnodige toevoegingen. Onze biologische flakes komen in twee smaken. Als eerste de Spelt & Fruit: hou je van een stevige bite? Dan kunnen we onze biologische Flakes & Fruits van harte aanbevelen. Deze Flakes bevatten een erg lekkere en verrassende combinatie van friszure cranberries en tropische kokos. Een paar schepjes bij de yoghurt of melk en voilà: je zet een heerlijk ontbijt op tafel.

Onze Flakes & Crunchy is een extra krokante mix van cornflakes, kokos chips en onze krakende Crunchy. Daarnaast bevat het onder andere graanvlokken van rogge, tarwe en gerst. Een waanzinnig lekkere ontbijtvariant.