Authentic organic
Dutch Cereal Flakery since 1977

Havermout Pizza

40 minuten
Oatmeal porridge
  • 80 gram geraspte belegen kaas
  • 180 gram havermout van Meesters van De Halm
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • gedroogde oregano
  • 2 eieren
  • snufje zout
  • mozarella
  • verse basilicum
  • 6 eetlepels pastasaus
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius en bekleed twee bakplaten met bakpapier

2

Blend in de keukenmachine 60 gram van de kaas, de eieren, havermout, zout, knoflookpoeder en oregano. Voeg het samen tot een bol en verdeel deze in twee. Vorm op de bakplaten de bodem van de pizza.LET OP! De pizzabodem rijst niet. Dus vorm hem zo dik of dun als je hem zou willen hebben.

3

Bak de bodems ongeveer 25 minuten in de oven.

4

Haal de bodems uit de oven en verdeel de pastasaus erover. Voeg de mozarella, geraspte kaas, basilicum en nog wat oregano toe en bak dit nog ongeveer 5-10 minuutjes in de oven. Klaar!