Authentic organic
Dutch Cereal Flakery since 1977

Haverkoeken met witte chocolade en pistachenoten

30min.
Oatmeal porridge
  • 100 gram havermout
  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 25 gram lijnzaad
  • 100 gram roomboter
  • 25 gram honing
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels appelmoes
  • 70 gram pistachenoten
  • 70 gram witte chocolade
1

Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.

2

Smelt de boter in de magnetron. Meng de honing, appelmoes en de boter in een kleine kom.

3

Meng in een grote kom de overige ingrediënten op de pistachenoten en witte chocolade na.

4

Voeg het mengsel met de boter toe aan de kom met overige ingrediënten en mix het met een houten lepel goed door elkaar.

5

Hak de pistachenoten en witte chocolade in grove stukken. Roer deze door het mengsel.

6

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol met je handen balletjes van het deeg met een doorsnede van ongeveer 3 cm. Druk deze plat tussen je handen of op het bakpapier.

7

Doe de koekjes voor ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat de randjes mooi bruin zijn gebakken.

8

Doe de koekjes voor ongeveer 15-20 minuten in de oven totdat de randjes mooi bruin zijn gebakken.