Authentic organic
Dutch Cereal Flakery since 1977

Gevulde portobello met gorgonzola en amaranth

25 min
Amaranth Flakes
  • 80g de Halm Amaranthvlokken (glutenvrij)
  • 4 portobello’s
  • 100g gerookte bacon
  • 125g gorgonzola
1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Maak de portobello ‘s schoon, verwijder de steeltjes en sporen met een aardappelschilmesje.

3

Doe de amarant in 400ml kokend water en zorg al roerend dat het vocht opgenomen wordt.

4

Voeg als laatste de brokjes gorgonzola toe zodat het een wordt met de amarant.

5

Bak de bacon kort in een steelpan en laat deze uitlekken op keukenpapier.

6

Vul de portobello ‘s met het amarant/gorgonzolamengsel en schep op elke portie wat uitgebakken spekjes.

7

Zet de portobello's voor 15 min in de oven en serveer direct daarna.