Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Meng het gebroken lijnzaad met het water en laat dit 'papje' 5 minuten staan.
Doe de bananen en het chiazaadmengsel in een hoge beker waar je ze met je staafmixer in kunt pureren. Meng tot een gladde massa.
Schep vervolgens in een grote mengkom en gebruik een spatel om alle overige ingrediënten erdoor te mengen. Door het mengen zal de kokosolie vanzelf zacht worden, je hoeft deze dus niet eerst te smelten.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met je handen 8 hoopjes van het deeg. Leg deze op de bakplaat en druk iets platter met de bolle kant van je handpalm.
Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven. Keer ze nu om en zet de ovenplaat nog 5 minuten terug.
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop