0

Crunchy Granola

Houd jij van een zoet ontbijt én een flinke crunch? Probeer dan zeker onze Crunchy Granola's eens! Extra krokant door rijstcrisps en gevuld met heerlijke andere ingrediënten! Appel & Kaneel, Chocolade & Banaan, Noten en dit zijn ze nog niet eens allemaal.

Meer over Crunchy Granola

Crunchy

Voor wie houdt van een zoet ontbijt en de dag tóch goed wil beginnen: probeer dan zeker één van onze crunchy muesli’s. Extra krokant door rijstcrisps en gevuld met heerlijke andere ingrediënten! Appel & Kaneel, Havercrunchy Banana Split , Crunchy Granola Noten en dit zijn ze nog niet allemaal. De rijke crunchy is gezoet met tarwestroop, is 100 procent biologisch en heerlijk knapperig. Een lekkere start van de dag en ook prima als (stevig) tussendoortje.

Crunchy muesli voor de lekkerbekken!

Onze crunchy muesli is anders dan onze krokante muesli’s en dus een aanvulling op het assortiment. De Crunchy mueslis ‘oorverdovend krokant’ doordat het niet alleen bestaat uit knapperige graanvlokken (zoals de krokante muesli) maar ook uit geëxtrudeerde granen. Start je dag bijvoorbeeld met onze Crunchy Granola Appel Kaneel, een combinatie van smaakvolle granen, kaneel een stukjes appel De vruchten zijn sterk gedroogd waardoor de smaak heel intens is en de vrucht lekker krokant. Onze crunchy-lijn is herkenbaar door de donkerpaarse kleur!

Benieuwd naar recepten met onze crunchy’s?