I.V.M. grote drukte bij PostNL kan de levertijd 3 tot 4 werkdagen vertraging oplopen. Gratis verzending NL vanaf € 30,- // BE vanaf € 30,-
0

Crunchy

Voor wie houdt van een zoet ontbijt en de dag tóch goed wil beginnen: probeer dan zeker één van onze crunchy muesli’s. Extra krokant door rijstcrisps en gevuld met heerlijke andere ingrediënten! Appel & Kaneel, Chocolade & Banaan, Citroen & Gember, en dit zijn ze nog niet eens allemaal.

Meer over Crunchy
Add to Wishlist
Crunchy
Add to Wishlist
Crunchy Appel / Kaneel
Add to Wishlist
Crunchy Tropisch Fruit
Add to Wishlist
Havercrunchy Fruit

Crunchy

Voor wie houdt van een zoet ontbijt en de dag tóch goed wil beginnen: probeer dan zeker één van onze crunchy muesli’s. Extra krokant door rijstcrisps en gevuld met heerlijke andere ingrediënten! Appel & Kaneel, Havercrunchy Banana Split , Citroen & Gember, en dit zijn ze nog niet allemaal. De rijke crunchy is gezoet met tarwestroop, is 100 procent biologisch en heerlijk knapperig. Een lekkere start van de dag en ook prima als (stevig) tussendoortje.

Onze crunchy is anders dan onze krokante muesli’s en dus een aanvulling op het assortiment. De Crunchy is ‘oorverdovend krokant’ doordat het niet alleen bestaat uit knapperige graanvlokken (zoals de krokante muesli) maar ook uit geëxtrudeerde granen. Start je dag bijvoorbeeld met Crunchy tropisch fruit, een combinatie van smaakvolle granen en frisse en vooral knapperige tropische vruchten zoals ananas, banaan en mango. De vruchten zijn sterk gedroogd waardoor de smaak heel intens is en de vrucht lekker krokant. Onze crunchy-lijn is herkenbaar door de donkerpaarse kleur!

Oh, en onze Crunchy Choco Sinaasappel is vernieuwd, en we kunnen je vertellen: hij is nu nog lekkerder!

Benieuwd naar recepten met onze crunchy’s?