Gratis verzending NL vanaf € 25,- // BE vanaf € 30,- // Ivm. drukte POSTNL is de levertijd langer dan u van ons gewend bent!

Crunchy

Voor wie houdt van een zoet ontbijt en de dag tóch goed wil beginnen: probeer dan zeker één van onze crunchy muesli’s. Extra krokant door rijstcrisps en gevuld met heerlijke andere ingrediënten! Appel & Kaneel, Chocolade & Banaan, Citroen & Gember, en dit zijn ze nog niet allemaal. De rijke crunchy is gezoet met tarwestroop, is 100 procent biologisch en heerlijk knapperig.

Meer over Crunchy

Crunchy

Voor wie houdt van een zoet ontbijt en de dag tóch goed wil beginnen: probeer dan zeker één van onze crunchy muesli’s. Extra krokant door rijstcrisps en gevuld met heerlijke andere ingrediënten! Appel & Kaneel, Havercrunchy Banana Split , Citroen & Gember, en dit zijn ze nog niet allemaal. De rijke crunchy is gezoet met tarwestroop, is 100 procent biologisch en heerlijk knapperig. Een lekkere start van de dag en ook prima als (stevig) tussendoortje.

Onze crunchy is anders dan onze krokante muesli’s en dus een aanvulling op het assortiment. De Crunchy is ‘oorverdovend krokant’ doordat het niet alleen bestaat uit knapperige graanvlokken (zoals de krokante muesli) maar ook uit geëxtrudeerde granen. Start je dag bijvoorbeeld met Crunchy tropisch fruit, een combinatie van smaakvolle granen en frisse en vooral knapperige tropische vruchten zoals ananas, banaan en mango. De vruchten zijn sterk gedroogd waardoor de smaak heel intens is en de vrucht lekker krokant. Onze crunchy-lijn is herkenbaar door de donkerpaarse kleur!

Oh, en onze Crunchy Choco Sinaasappel is vernieuwd, en we kunnen je vertellen: hij is nu nog lekkerder!

Benieuwd naar recepten met onze crunchy’s?