0

Wij stijgen tot ongekende hoogtes met KLM!

Wist je dat één van onze producten al een tijdje (letterlijk) de lucht in is gegaan? Dit in de vorm van een KLM-granola gebakken door Meesters van De Halm. Het is smakelijke snack in een portieverpakking met geroosterde noten, zaden, kokos en specerijen. Deze portiezakjes worden in composteerbare folie verpakt, zijn 100% biologisch en geproduceerd op groene energie.

We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad: er zijn zelfs KLM-stewardessen aan de deur geweest om te vragen of het ook in grotere zakken verkrijgbaar is (ja echt waar!).

KLM granola

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

KLM was begin 2020 op zoek naar een granola die lekker was als snack om te serveren in de business-class. Een echte ‘KLM’s granola’. Deze granola is geïnspireerd door de graanvrije granola’s die in Amerika een grote trend zijn. De granola is daarom relatief laag in koolhydraten (14,9 gram per 100 gram) en suikers (7,5 gram per 100 gram) en relatief hoog in eiwitten (18,1 gram per 100 gram)

KLM hadden een aantal voorkeuren/eisen:

  • Duurzame verpakkingen

  • Met voorkeur een biologisch product

  • Geproduceerd op Nederlandse bodem

En laat dat nu precies zijn waar we goed in zijn! Elke kans naar een lagere CO2-uitstoot nemen wij aan, daarom zijn we trots dat we met KLM deze granola op onze duurzame wijze kunnen produceren.

Ready for take-off en toen…

Ja, toen kwam de corona crisis en was er ineens iets te veel voorraad. Je kunt met je handen in het haar gaan zitten maar we hebben toen met heel veel liefde onze voorraad aan de helden in de zorg gedoneerd. Ondertussen wordt op de vluchten van KLM onze granola weer geserveerd.

Wil jij deze granola ook proeven maar heb je geen vliegreis op de planning staan? Dan heb je geluk want deze granola is precies hetzelfde als onze ‘ovengebakken noten & zadenmix’ die je o.a. kunt kopen in onze webshop!