0

Smullen voor KiKa met deze Crunchy Granola

Als je het ons vraagt, klinkt dat als muziek in de oren! Onze collega Ruth neemt samen met haar zusje deel aan Naar De Top Voor KiKa. Wil jij ze steunen en deze heerlijke nieuwe smaak proberen? Bestel de granola dan via onze webshop.

Ruth en Lot voor KiKa
We vinden dat geen enkel kind de strijd met deze verschrikkelijke ziekte mag verliezen en hopen zo ons steentje bij te kunnen dragen.

Ruth en haar zusje gaan eind maart de uitdaging aan om de top van de Bishorn (4153m) in Zwitserland te beklimmen om zo geld op te halen voor KiKa. Het opgehaalde bedrag wordt geïnvesteerd in onderzoek naar neuroblastoom, een moeilijk te behandelen vorm van kanker in het zenuwstelsel bij kinderen. We vinden dat geen enkel kind de strijd met deze verschrikkelijke ziekte mag verliezen en hopen zo ons steentje bij te kunnen dragen. Naast dat we dit een super toffe actie vinden, willen we haar natuurlijk ook steunen.

Om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Stichting KiKa, heeft ons team een heerlijke, KiKa Crunchy Granola samengesteld. De granola bestaat uit chocolade, hazelnoot, amandel én is natuurlijk zoals je van ons gewend bent 100% biologisch en veganistisch.

Wil jij KiKa steunen en deze heerlijke nieuwe smaak proberen? Bestel de granola dan via onze webshop of koop hem in onze eigen winkel op de Morgenstond 11b, Heeswijk-Dinther.

Een zakje kost €4,49 en daarvan gaat €2,- euro naar KiKa!