0

Open dag bij Meesters van De Halm!

Benieuwd wat er achter deuren bij Meesters van de Halm gebeurd? Aanstaande zondag 26 mei 2024 organiseert bedrijventerrein Het Retsel in Heeswijk-Dinther een gezamenlijke open dag, en wij doen mee!

Deze dag nemen wij je graag mee de keuken in en laten we je alles zien wat wij hier kunnen en doen. Het is mogelijk om het hele productieproces te zien. Wist je dat wij alles zelf doen en dit niet altijd vanzelfsprekend is? Van pletten van de granen tot mengen, bakken en verpakken, dat gebeurt bij ons allemaal op één locatie. Loop tijdens de open dag zelf rond of sluit aan bij een van de rondleidingen die worden verzorgd door onze eigen Meesters. Ieder uur start er een nieuwe groep, de rondleidingen zijn vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur. Onze Meesters vertellen je dan alles over het proces.

Naast rondlopen in de productie kan je deelnemen aan een van de andere leuke activiteiten. Zo is het mogelijk om je eigen muesli te mengen, wordt er iets lekkers gemaakt met onze producten en kan je deelnemen aan een ontbijtgranenproeverij met heerlijke yoghurt van Melkveeboerderij van den Boom uit Heeswijk-Dinther! Voor de kinderen hebben wij een gezellige knutseltafel met toezicht.

Onze eigen winkel is ook geopend. Wij verkopen deze dag onze producten voor een leuke korting aan alle bezoekers!*

Wil je weten hoe granen worden geplet en granola wordt gemaakt? Ben je liefhebbers van ambachtelijke en moderne productietechnieken? Heb je interesse in de wereld van biologisch eten? Of gewoon nieuwsgierig? Dan zien wij je graag op 26 mei bij Meesters van de Halm in Heeswijk-Dinther.

Een kijkje nemen bij een van de andere 31 ondernemers? Dat kan! De open dag op Het Retsel is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kom je met de auto? Er worden parkeergelegenheden geregeld op loopafstand.

Tot dan!

*De korting geldt uitsluitend op 26 mei 2024 voor bezoekers van de open dag op Het Retsel.