0

Inruilactie Havermout: Proef ons Meesterschap!

Onze havermout is bijzonder en we willen het liefst dat iedereen dat weet! Daarom kun je nu jouw zakje havermout inruilen voor een verpakking echte Meesters van De Halm havermout van Nederlandse bodem. Kom hiervoor naar het winkeltje bij onze pletterij in Heeswijk-Dinther. Zo kun je écht meesterschap proeven!

Waarom onze havermout zo bijzonder is lees je hieronder. Scroll helemaal naar beneden om de actievoorwaarden te bekijken.

Volledige voedingswaarden

Al onze haverproducten zijn gemaakt van volkoren haver. Hierdoor krijg je al het goede van het graan binnen: de eiwitten, gezonde vetten, vitaminen, antioxidanten, mineralen én de flinke dosis vezels waar je lang verzadigd van bent.

Biologisch

De haver die wij gebruiken is altijd 100% biologisch en zit bomvol goede voedingsstoffen omdat het de tijd heeft gekregen om op een natuurlijke wijze te groeien. Bovendien worden er bij de teelt geen bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt er geen kunstmest op het land gebracht. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de biodiversiteit.

Unieke pletmethode, ultieme smaak

Granen kunnen geplet worden door ze eerst te stomen en daarna te pletten, wij gebruiken echter een andere methode. We bevochtigen het graan eerst en laten het vocht in het graan trekken, daarna wordt het graan geroosterd om het vervolgens te pletten. Op beide manieren wordt het graan verhit, maar onze methode zorgt voor een extra geroosterde smaak. Ben je benieuwd naar het hele pletproces van de haver? Daar schreven we al eerder een blogpost over, je leest hem hier!

Duurzaam geproduceerd in een korte keten

We waren één van de eerste Nederlandse bio-pioniers en op dit moment zijn we nog steeds de enige Nederlandse havermout producent die de productie vanaf het pletten van de graankorrel tot en met het verpakken van de havermout in eigen hand heeft. We produceren op 100% groene stroom en hergebruiken de warmte die vrijkomt in het productieproces, tevens worden reststroom-producten, zoals de haverpellen, gebruikt in de bio veeteelt.

Kom langs, ruil jouw zakje en proef ons meesterschap!

Actievoorwaarden:

  • We nemen alleen gesloten verpakkingen aan.

  • Je mag elk merk inleveren, bio of niet bio.

  • Er mag 1 zakje per persoon ingeleverd worden.

  • De actie eindigt op 31 mei.

  • Je zakje wordt omgeruild voor een 500 grams zakje biologische havermout, ongeacht het gewicht van je eigen zakje.

  • Inleveren en ophalen kan alleen bij het bovengenoemde adres in Heeswijk-Dinther.

  • De ingezamelde verpakkingen worden gedoneerd aan een (nader te bepalen) goed doel.