Speltvlokken

Spelt is een oude en sterke graansoort die goed in zijn jasje zit. De korrel is daardoor goed beschermd tegen ziektes en invloeden van buitenaf. De kwaliteit is superieur: de verfijnde speltsmaak proef je terug, waar je de biologische speltvlokken ook maar voor gebruikt. Je eet ze rauw of kookt ze vooraf: 10 minuten op ’t vuur en 5 minuten nawellen. Heb je een tarwe-intolerantie? Dan kan spelt wel eens een oplossing zijn.

Vind uw verkooppunt

Ingrediënten

Bio

SPELT

Kan sporen van noten, pinda,soja, mais en melk bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1414 kJ / 337,7 Kcal
Vetten2,4 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,4 g
Koolhydraten59,5 g
Waarvan suikers6,8 g
Vezels10,7 g
Eiwitten14,6 g
Zout0,020 g