Teffvlokken

Meesters van de halm

Eens wat anders: teffvlokken. Teff is een glutenvrije graansoort die oorspronkelijk uit Afrika komt. Teff stamt af van de grassenfamilie en bestaat uit erg kleine zaadjes. Teff past in een gezond eetpatroon want het zit boordevol vezels. Je kunt de vlokken op allerlei manieren eten. Gewoon koud in de melk of yoghurt, of je maakt er een shake van. Of warm: maak er een lekker papje van of bak er taart of koekjes mee.

Vind uw verkooppunt

Ingrediënten

Bio

TEFF GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

400 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1492,1 kJ / 356,3 Kcal
Vetten2,9 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,4 g
Koolhydraten71,9 g
Waarvan suikers2,5 g
Vezels32,0 g
Eiwitten12,3 g
Zout0,000 g