Rijstvlokken

Rijstvlokken zijn gepelde en geplette rijstkorrels. Onze rijst komt uit Frankrijk, Spanje en Italiƫ. Je kunt deze biologische rijstvlokken zo eten of je kookt ze voor gebruik: 10 minuten en vervolgens10 minuten nawellen. Neem rijstvlokken als ontbijt met fruit en yoghurt of maak er een lekker toetje van, zoals rijstpudding. Bovendien zijn onze rijstvlokken geschikt voor wie een glutenallergie heeft, zelfs de verpakking is glutenvrij.

Vind uw verkooppunt

Ingrediƫnten

Bio

VOLKOREN RIJST GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1489,0 kJ / 355,6 Kcal
Vetten0,7 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,2 g
Koolhydraten78,5 g
Waarvan suikers0,2 g
Vezels1,3 g
Eiwitten7,0 g
Zout0,013 g