Quinoavlokken

Dit van oorsprong Zuid-Amerikaanse zaadje is al jaren razend populair in ons land. Vooral vanwege de gezonde eigenschappen: quinoa is een bron van eiwit, mineralen, koper en magnesium. Ook bevat het vezels, B-vitamines, vitamine E en ijzer. Onze biologische quinoavlokken zijn geschikt voor wie een glutenallergie heeft. Zelfs de verpakking is glutenvrij. Voor wie ze kookt: ongeveer 10 minuten koken en daarna nog enkele minuten laten nawellen.

Vind uw verkooppunt Dit product in bulk of Private label?

Ingrediƫnten

Bio

QUINOA GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1645 kJ / 392,8 Kcal
Vetten6,9 g
Waarvan verzadigde vetzuren1,2 g
Koolhydraten63,9 g
Waarvan suikers1,5 g
Vezels3,5 g
Eiwitten16,2 g
Zout0,050 g