Quinoavlokken

Dit van oorsprong Zuid-Amerikaanse zaadje is al jaren razend populair in ons land. Vooral vanwege de gezonde eigenschappen: quinoa is een bron van eiwit, mineralen, koper en magnesium. Ook bevat het vezels, B-vitamines, vitamine E en ijzer. Onze biologische quinoavlokken zijn geschikt voor wie een glutenallergie heeft. Zelfs de verpakking is glutenvrij. Voor wie ze kookt: 10 minuten koken en 10 minuten nawellen.

Vind uw verkooppunt

Ingrediƫnten

Bio

QUINOA GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1645 kJ / 392,8 Kcal
Vetten6,9 g
Waarvan verzadigde vetzuren1,2 g
Koolhydraten63,9 g
Waarvan suikers1,5 g
Vezels3,5 g
Eiwitten16,2 g
Zout0,050 g