Maïsvlokken

Maïs is van oorsprong glutenvrij. Van alle granen bevat maïs de minste voedingsstoffen, zodat het belangrijk is maïs met andere voedselproducten te combineren. Hele, droge maïs is moeilijk te bereiden, zodat men maïs meestal eet in de vorm van vlokken, koeken of pap (polenta). De kooktijd van de maïsvlokken bedraagt 15 minuten met een naweltijd van 5 minuten.

Vind uw verkooppunt

Ingrediënten

Bio

MAÏS GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1444,0 kJ / 344,8 Kcal
Vetten0,9 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,3 g
Koolhydraten76,1 g
Waarvan suikers0,3 g
Vezels0,8 g
Eiwitten6,5 g
Zout0,001 g