Maïsvlokken

Maïsvlokken zijn een fijne variant op alle andere vlokken. Zeker voor mensen die geen gluten willen of kunnen eten, want maïs is van oorsprong glutenvrij. Je maakt er een lekker ontbijtpapje van (15 minuten koken, 5 minuten nawellen) of eet ze rauw door de melk of yoghurt. Een tip: voor een voedzaam recept is het aan te raden om andere ingrediënten toe te voegen, omdat maïs in verhouding tot andere granen de minste voedingsstoffen bevat.

Vind uw verkooppunt

Ingrediënten

Bio

MAÏS GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1444,0 kJ / 344,8 Kcal
Vetten0,9 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,3 g
Koolhydraten76,1 g
Waarvan suikers0,3 g
Vezels0,8 g
Eiwitten6,5 g
Zout0,001 g