Authentieke biologische
nederlandse Graanpletterij sinds 1977

Boekweitvlokken

Je eet biologische boekweitvlokken als ontbijt met melk, kwark of yoghurt. Maar boekweitvlokken zijn ook geschikt om koekjes van te maken of pap van te koken (10 minuten en 5 minuten nawellen). Boekweit is voedzaam en licht verteerbaar. Ook mensen met een glutenallergie kunnen het met een gerust hart eten, want boekweit is 100% glutenvrij. Zelfs onze verpakking is glutenvrij!

Vind uw verkooppunt Dit product in bulk of Private label?

Ingrediƫnten

Bio

BOEKWEIT GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1459 kJ / 348 Kcal
Vetten2,6 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,0 g
Koolhydraten69,9 g
Waarvan suikers2,2 g
Vezels7,2 g
Eiwitten10,3 g
Zout0,0 g