Boekweitvlokken

Je eet biologische boekweitvlokken als ontbijt met melk, kwark of yoghurt. Maar boekweitvlokken zijn ook geschikt om koekjes van te maken of pap van te koken (10 minuten en 5 minuten nawellen). Boekweit is voedzaam en licht verteerbaar. Ook mensen met een glutenallergie kunnen het met een gerust hart eten, want boekweit is 100% glutenvrij. Zelfs onze verpakking is glutenvrij!

Vind uw verkooppunt

Ingrediƫnten

Bio

BOEKWEIT GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

500 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1475,0 kJ / 352,2 Kcal
Vetten2,6 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,6 g
Koolhydraten70,5 g
Waarvan suikers0,9 g
Vezels2,1 g
Eiwitten9,6 g
Zout0,001 g