Amaranthvlokken

Amaranth bevat veel plantaardige eiwitten, ijzer, calcium en magnesium en is ideaal om muesli, pap of soep van te maken. Bovendien is amaranth ook erg lekker in salades. De vlokken zijn snel gaar en bijzonder rijk van smaak. Je kookt ze in ongeveer 7 minuten tot een smeuïge pap. Laat het daarna nog een minuutje nawellen. Onze biologische amaranthvlokken bevatten geen gluten. Zelfs onze verpakking is glutenvrij.

Vind uw verkooppunt Dit product in bulk of Private label?

Ingredi├źnten

Bio

AMARANTH GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

650 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1684,0 kJ / 402,1 Kcal
Vetten8,8 g
Waarvan verzadigde vetzuren2,1 g
Koolhydraten56,8 g
Waarvan suikers1,7 g
Vezels15,5 g
Eiwitten15,8 g
Zout0,066 g