Amaranthvlokken

Meesters van de halm

Amaranth bevat veel plantaardige eiwitten, is rijk aan ijzer, calcium en magnesium en zijn een ideaal ingrediƫnt voor het bereiden van muesli, pap, soep en salades. Ze zijn snel gaar en bijzonder rijk van smaak. De kooktijd van de vlokken bedraagt ca. 10 minuten. Nawellen is niet nodig. Voor deze vlokken geldt dat de consumentenverpakking glutenvrij is.

Vind uw verkooppunt

Ingrediƫnten

Bio

Amaranth glutenvrij

Kan sporen van noten en soja bevatten.

650 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1684.0 kJ / 402.1 Kcal
Vetten8.8 g
Waarvan verzadigde vetzuren2.1 g
Koolhydraten56.8 g
Waarvan suikers1.7 g
Vezels15.5 g
Eiwitten15.8 g
Zout0.066 g