Amaranthvlokken

Amaranth bevat veel plantaardige eiwitten, ijzer, calcium en magnesium en isideaal om muesli, pap of soep van te maken. Bovendien is amaranth ook erg lekker in salades. De vlokken zijn snel gaar en bijzonder rijk van smaak. Na 10 minuten koken zijn ze klaar en nawellen is niet nodig. Onze biologische amaranthvlokken bevatten geen gluten. Zelfs onze verpakking is glutenvrij.

Vind uw verkooppunt

Ingrediƫnten

Bio

AMARANTH GLUTENVRIJ

Kan sporen van noten en soja bevatten.

650 Gram

Voedingswaarde per 100 gram

Energetische waarde1684,0 kJ / 402,1 Kcal
Vetten8,8 g
Waarvan verzadigde vetzuren2,1 g
Koolhydraten56,8 g
Waarvan suikers1,7 g
Vezels15,5 g
Eiwitten15,8 g
Zout0,066 g