• nl
  • en

Muesli-speltbrownies

35 min
Spelt muesli extra rijk

Ingrediënten

  • 100g boter
  • 75g pure chocolade
  • 200g bruine basterdsuiker
  • 75g kikkererwtenmeel
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 1 tl vanillearoma
  • 100g De Halm speltmuesli

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de bodem van een vierkant bakblik (21x21 cm) met bakpapier en vet in met boter.

2

Smelt de boter in een pannetje op laag vuur (of au-bain-marie). Voeg de chocolade toe en blijf roeren tot de chocolade is gesmolten. Laat het mengsel iets afkoelen.

3

Giet het chocolademengsel in een kom en roer de overige ingrediënten erdoor.

4

Schenk het beslag in het bakblik en zet ca. 20 minuten in de oven. Als je een satéprikker in het midden prikt, moet deze er droog uitkomen.

5

Laat de brownies goed afkoelen voordat je ze in stukken snijdt.