Haal het ijs uit de vriezer zodat het wat zachter wordt en verwarm de oven voor op 150 graden Celsius.
Smelt de boter in een pan en meng vervolgens de suiker
bloem en krokante muesli tot een geheel.
Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm
druk het met de bolle kant van een lepel aan en zet een minuut of 15 in de voorverwarmde oven. Laat vervolgens de bodem wat afkoelen.
Snijd ondertussen de helft van de aardbeien in partjes. Mix deze door het zacht geworden slagroomijs om er vervolgens de rest van de springvorm mee te vullen. Zet deze +/- 60 min in de vriezer om weer hard te worden.
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan en snij de rest van de aardbeien in stukjes. Wanneer je klaar bent om de ijstaart op te dienen garneer je deze met het amandelschaafsel en de aardbeien. Genieten maar!
Mis geen enkele aanbieding en heerlijke recepten meer, meld aan voor de nieuwsbrief.
Je winkelmand is leeg.
Terug naar de webshop